Bogen “Bliv ven med dine skyggesider “

Fremhævet

Bliv ven med dine skyggesider er en hjertevarm og inspirerende bog for alle, der ønsker at blive klogere på sig selv og sine relationer, og forvandle uønskede skyggesider til indre ro og autentisk styrke.

Møder du den samme type igen og igen?
Kan dit barn gang på gang bringe dig op
i det røde felt?
Føler du dig ikke værdsat og respekteret af
din chef?
Er din partner bare indimellem alt for egoistisk?
Eller er du bare træt af, at dine venner altid
kommer for sent?

Hvis du bruger en masse energi på dine relationer, uden at noget rigtigt ændrer sig, er det sandsyn-ligvis dine egne skyggesider, der er på spil. Skyggesider er det, vi ikke kan acceptere hos os selv, og derfor heller ikke kan acceptere hos andre. I det øjeblik du erkender og accepterer din skygge, frigøres der energi i dit liv og dine relationer.
I en kærlig og ligefrem tone tager forfatteren Lone Lund Jørgensen dig med på en rejse ind i skyggernes forunder-lige univers. Gennem autentiske og tankevækkende eksempler introduceres du til den kraftfulde Skyggeproces, som er en let og enkel metode til at se og forvandle dine egne skyggesider.

Lone Lund Jørgensen er sociolog og intuitiv coach, og har gennem sit arbejde med skyggeprocessen hjulpet utallige mennesker med at frigøre deres skjulte ressourcer og forvandle konfliktfyldte forhold til fredfyldte relationer

Køb bogen her og spar 30 kr. i fragt

Sagt om bogen:

“Fantastisk. Jeg er taknemmelig for at ha´ fundet frem til denne bog. Bør være enhvers Bibel.”
Anmeldelse af Lissi Sejbak på www.detukendets.dk

” Det er en af de bedste af alle de mange bøger, jeg har læst om Skyggeeffekten, den er lige til at gå til ♥ ”                                   
Mona Rasmussen på Facebook

“Er en rigtig god bog/opslagsværk, den får en til tænke og gå i dybden med sine egne skyggesider. Det har vi jo mere eller mindre alle sammen. Det er spørgsmål om at erkende disse sider.                        
Chris Margon Augsburg på Facebook

“Jeg har modtaget den og siger mange tak den er vildt spændende – det jeg har læst indtil nu. Held og lykke med bogsalget ♥”            
Hanne Thorsted på Facebook

“Jeg læser med spænding i hver en fiber denne bog, den rammer plet helt inde i hjerte og sjæl. og der er stof til eftertanke. ”
Inge Hemsø på Facebook

“Tak for bogen, den er fantastisk! Og genkendelig ikke mindst LOL ♥ Jeg glæder mig til at arbejde endnu mere med mig selv ♥ Tak ;0)        
Iben Mbc Lorenzen på Facebook

Køb bogen her og spar 30 kr. i fragt

Bogreception, TV indslag og skyggesider!

Så er min nye bog ”Bliv ven med dine skyggesider”
for alvor sendt ud i verden. Den udkom i fredags d. 19. august, og på selve udgivelsesdagen var jeg først i LOUNGE på TV2 LORRY og fortælle om bogen, og holdt senere på dagen et brag af en udgivelsesreception!

Ugen op til havde ellers indimellem været lidt for spændende. Siden søndag aften havde jeg været småsyg med feber og ondt i halsen, og tanken om at jeg måske ikke ville blive frisk til fredag, var ikke ligefrem befordrende for den indre ro. Samtidig viste det sig at bøgerne endnu ikke var afsendt fra trykkeriet i Tyskland, og at det nok ville være på et hængende hår, at jeg kunne nå at få dem til udgivelsen. Langsomt kunne jeg mærke at uroen bredte sig i mig og at hele situationen aktiverede en gammel skyggeside: UTJEKKET. Jeg ville for alt i verden bare ikke være utjekket, når jeg nu skulle sende min længe ventede bog ud i verden. Og det synes jeg godt nok det ville være, hvis jeg 1) skulle stille op i TV med feber og røde øjne, og 2) skulle holde bogreception, hvor jeg havde reklameret med bøger til special premierepris, UDEN bøger!

Så der var ikke andet for end at tage min egen medicin endnu engang og kigge på min utjekkede side og se at få fundet et par gaver i en vis fart. Det lykkedes dog heldigvis hurtigt, da jeg først fik sat spot på den, og efterhånden skiftede det indre drama til ro og tillid til at alt, var præcis som det skulle være.

Da jeg fredag formiddag tog ind til TV Lorry, var bøgerne stadig ikke ankommet og på vej ind måtte jeg vare koncentrere mig om at HAVE TILLID TIL at de ville være der når jeg kom hjem. Da jeg kom ind til Lorry mødte jeg en af pædagogikkens grand old men, Erik Sigsgaard, der skulle på i indslaget efter mig, og havde en interessant og nærværende samtale med ham, der gjorde at jeg glemte at være nervøs, før lige et par minutter inden jeg skulle ind. Under indslaget fokuserede jeg på samtalen med værten og glemte alt om nervøsitet, og bagefter var jeg glad og lettet over at det havde været så nemt.

Og da jeg tre kvarter senere kørte ind i min indkørsel, var det første jeg så, de seks store bogkasser, der var blevet leveret i kælderskakten, mens jeg havde været væk. Der var det lige før jeg fældede en tåre, af bar taknemmelighed og glæde over, at alt virkelig var helt perfekt, og lige præcis som jeg havde ønsket at det skulle være.

Efterfølgende har jeg nu sendt over 100 bøger ud til alle mulige forskellige kroge af landet, og glæder mig over de tilbagemeldinger jeg allerede har fået på Facebook, fra folk, der har modtaget den og allerede er i gang med læsningen.

Jeg er stadig fuld af taknemmelighed over at få lov til at sprede skyggebudskabet og glæder mig over at så mange lige nu er klar til at tage imod det!

De hjerteligste hilsner

Lone