Bogen “Bliv ven med dine skyggesider “

Bliv ven med dine skyggesider er en hjertevarm og inspirerende bog for alle, der ønsker at blive klogere på sig selv og sine relationer, og forvandle uønskede skyggesider til indre ro og autentisk styrke.

Møder du den samme type igen og igen?
Kan dit barn gang på gang bringe dig op
i det røde felt?
Føler du dig ikke værdsat og respekteret af
din chef?
Er din partner bare indimellem alt for egoistisk?
Eller er du bare træt af, at dine venner altid
kommer for sent?

Hvis du bruger en masse energi på dine relationer, uden at noget rigtigt ændrer sig, er det sandsyn-ligvis dine egne skyggesider, der er på spil. Skyggesider er det, vi ikke kan acceptere hos os selv, og derfor heller ikke kan acceptere hos andre. I det øjeblik du erkender og accepterer din skygge, frigøres der energi i dit liv og dine relationer.
I en kærlig og ligefrem tone tager forfatteren Lone Lund Jørgensen dig med på en rejse ind i skyggernes forunder-lige univers. Gennem autentiske og tankevækkende eksempler introduceres du til den kraftfulde Skyggeproces, som er en let og enkel metode til at se og forvandle dine egne skyggesider.

Lone Lund Jørgensen er sociolog og intuitiv coach, og har gennem sit arbejde med skyggeprocessen hjulpet utallige mennesker med at frigøre deres skjulte ressourcer og forvandle konfliktfyldte forhold til fredfyldte relationer

Køb bogen her og spar 30 kr. i fragt

Sagt om bogen:

“Fantastisk. Jeg er taknemmelig for at ha´ fundet frem til denne bog. Bør være enhvers Bibel.”
Anmeldelse af Lissi Sejbak på www.detukendets.dk

” Det er en af de bedste af alle de mange bøger, jeg har læst om Skyggeeffekten, den er lige til at gå til ♥ ”                                   
Mona Rasmussen på Facebook

“Er en rigtig god bog/opslagsværk, den får en til tænke og gå i dybden med sine egne skyggesider. Det har vi jo mere eller mindre alle sammen. Det er spørgsmål om at erkende disse sider.                        
Chris Margon Augsburg på Facebook

“Jeg har modtaget den og siger mange tak den er vildt spændende – det jeg har læst indtil nu. Held og lykke med bogsalget ♥”            
Hanne Thorsted på Facebook

“Jeg læser med spænding i hver en fiber denne bog, den rammer plet helt inde i hjerte og sjæl. og der er stof til eftertanke. ”
Inge Hemsø på Facebook

“Tak for bogen, den er fantastisk! Og genkendelig ikke mindst LOL ♥ Jeg glæder mig til at arbejde endnu mere med mig selv ♥ Tak ;0)        
Iben Mbc Lorenzen på Facebook

Køb bogen her og spar 30 kr. i fragt

Use Facebook to Comment on this Post

Der er lukket for kommentarer.